Contact en vragen


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

De Helpdesk Wind op Land is een initiatief van Ministeries van Economische Zaken en Klimaat en van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkdienst voor Ondernemend Nederland, Nationaal Programma RES, Interprovinciaal Overleg en Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Experts en sprekers

Soms heb je als provincie of gemeente misschien behoefte aan een adviesgesprek met een expert of een spreker die zaken helder uit kan leggen aan alle betrokken ambtenaren, bestuurders en/of raads- of statenleden. Neem dan contact op met de expertpool van NP RES.

Vragen over milieunormering

Heb je een vraag over de uitspraak van de Raad van State/Nevele-arrest over de milieunormering windturbines of de gevolgen daarvan, en staat deze vraag niet op de pagina Vraag & Antwoord?  Vul dan het onderstaande contactformulier in.

We zorgen dat je vraag beantwoord wordt. We werken daarbij samen met een team van experts vanuit de Ministeries van Economische Zaken en Klimaat en van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkdienst voor Ondernemend Nederland, Nationaal Programma RES, Interprovinciaal Overleg en Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Vragen die specifiek gaan over de landelijke m.e.r.-procedure of de landelijke milieunormering worden beantwoord door IPLO, het landelijke kenniscentrum voor wet- en regelgeving binnen het omgevingsdomein.

Contactformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Cookie-instellingen